Tandläkare Stockholm

Wasa Tandklinik

Tandläkare i Stockholm med såväl rutin som specialistvård

Beläget på Tegnérgatan mellan Norrmalm och Vastastan i centrala Stockholm hittar Wasa Tandklinik. En etablerad institution för ”tandläkare Stockholm” med ett bred kompetenspalett av diverse tandvård, behandlingar och tjänster. Här kan du känna dig trygg och säker oavsett om det handlar om en rutinkontroll, tandblekning, rotbehandling, munhygien, röntgen eller än mer avancerade åtgärder och behandlingar. Frågor? Går bra att ringa till klinken för att ställa frågor att få en konstnadfri konsultation. Rekommenderat är att först lära mer på hemsidan.

 • Adress: Tegnérgatan 15, Stockholm
 • Hemsida: www.wasatandklinik.com
 • Aqua Dental Care

  Moderna klinker, bred kompetens

  Aqua Dental Care, som har flera kliniker i Stockholm, en på Kungsholmen och en på östermalm (samt en lokaliserat i Hammarby Sjöstad), har ett minst sagt intressant koncept som tandläkare Stockholm. Med inspiration från resebranschen erbjuds flexibla storstadsdbor en så kallad ”sistaminuten”-undersökning, vilket är precis vad det låter som. En basundersökning till halva prsiet, förutsatt att du kan boka med kort varsel. En basundersökning kostar vanligtvis 695 kr, med med denna rabatt kan du alltså får den mot en rabatt av 50%.
  Men det är inte enbart för det förmånliga priset som du ska välja denna tandläkare i Stockholm. Aqua Dental Care är därtill en av huvudstadens mest kompetenta klinker för såväl vanliga rutinkontroll och tandvård, till mer komplexa behandlingar och ingrepp i din mun. Eller som de själva skriver på hemsidan: ”Vi erbjuder individuell tandvård med behandlingar anpassade för varje tillfälle.” Du kan läsa mer om denna tandläkare Stockholm på hemsidan, som är gemensam för samtliga Aqua Dental Care kliniker.

  • Adress Kungsholmen: Norr Mälarstrand 62, Stockholm
  • Adress östermalm: Sturegatan 48, Stockholm
  • Hemsida: www.aquadentalcare.se

  Västermalmskliniken

  Bredd kompetens, heltäckande tandvård i Stockholm

  På Västermalmskliken har du tillgång till den sammanlagda kompetensen av tre tandläkare i Stockholm, en tandhygienist plus sköterskor. Detta är därtill nog för att få heltäckande tandvård och behandlingar, och vid behov har Västermalmskliniken tillgång till externa specialister, exempelvis när implantat eller operationer krävs. Till det mer rutinbaserade förfarande hör givetvis allmän tandvård, undersökningar och hygienistbehandlingar, men också lagningar, tandblekning, implantat och rotfyllningar. Vanliga undersökningar är individanpassad och kostar mellan 950-1565 kr. En ordinär undersökning tar någonstans mellan 20-40 minuter.

  • Adress: Kronobergsatan 43, Stockholm
  • Hemsida: vastermalmskliniken.se

  Mer om tandläkare & tandblekning