Tandläkare Göteborg – Vår Topp3-lista

Här har vi samlat några av Göteborgs bästa tandläkare!

Team Tandvårdsgruppen

Allt för tandvård och specialistvård under ett tak

För dig som letar efter en tandläkare i Göteborg kan team Tandvårdsgruppen erbjuder flera alternativ på en och samma plats. Oavsett om du bara vill dina tänder eller är på jakt efter någon form av specialisttandvård, finns resurserna här (här jobbar ungefär tjugo stycken tandläkare, specialister, hygienister, tekniker och tandsköterskor), under ett och samma tak. Här kan de även få hjälp med tandblekning Göteborg och tandimplantet enligt professionella och etablerade metoder. Tryggt, seriöst och prisvärt i centrala Göteborg.

 • Adress: Prinsgatan 12, Göteborg (Linnéstaden)
 • Hemsida: www.teamtandvardsgruppen.se
 • Dandent Dentistry

  Välrenommerad tandläkare i Göteborg

  Centralt beläget, närmare bestämt mitt i shopping-mekkat 5:anhuset i Nordstan, hittar du en tandläkare i Göteborg som lägger stor vikt vid det viktigaste: ett personligt bemötande, tydlig information och bred kompetens oavsett vad du vill ha hjälp med. Humana priser och behandling av en tandläkare med dryga 30 års erfarenhet i branschen.

 • Adress: Götgatan 16 (Femmanhuset Nordstan)
 • Hemsida: www.dittleende.nu
 • Min tandläkare

  Lugnt, tryggt och kompetent på Hisingen

  Eftersom vi hitills tipsat om 2 tandläkare i centrala Göteborg, vill vi denna gång slå ett slag för en klinik på Hisingen med gott rykte. Min Tandläkare är det fyndiga namnet och vill du att min tandläkare ska bli din tandläkare i Göteborg så beger du dig till Hisingsgatan. Här är det dock inte enbart fråga om en tandläkare, utan ett helt team av kompetenser. Här kan du exempelvis få hjälp med estetisk tandvård, tandimplantat, digital röntgen och tandhygienist-behandling.

 • Adress: Hisingsgatan 28
 • Hemsida: www.mintandlakare.com
 • Ett par tankar om att välja tandläkare

  Att hitta en tandläkare eller tandklinik som du trivs med handlar om så mycket mer än pris och läge. Framförallt handlar det om förtroende. Dina tänder och din mun är viktiga delar av ditt allmänna välbefinnande, såväl estetiskt som hälsomässigt. Lägg därför lite energi på att leta upp en tandläkare som känns rätt för dig, och som du kan lita på. I detta avseenden spelar förstås personkemi och andra mer mänskliga egenskaper en viktig roll.