Tandblekning Stockholm

Letar du efter någon som kan fixa din tandblekning i Stockholm?

Här har vi samlat 3 kliniker med professionell och prisvärd tandblekning enligt etablerade och välbeprövade metoder.

För att få reda på exakta priser och behandlingsmetodik, samt övrig info, rekommenderar vi att du läser vidare på respektive hemsida.

SafeOn Tandblekning

BrilliantSmile-blekning till förmånliga priser!

SafeOn Tandblekning i Stockholm erbjuder dig prisvärd och professionell tandblekning med välkända och certifierade BrilliantSmile-metoden. En metod som används av många kändisar, exempelvis gänget från Idol, Topmodell och flera andra välkända svenska leenden. Legitimerad tandläkare finns tillgänglig vid behov för eventuell rådgivning innan behandlingen. Riktpriset för detta slags tandblekning Stockholm ligger på runt femtusen kronor, men hos SafeOn kan du få en fullskalig tandblekning för 2600 kr + förmånliga paketpris om ni är flera stycken som vill bleka tänderna. (Ännu lägre pris om du är student).

  • Hemsida: safeontandblekning.se
  • Adress: Sveavägen 116

Birka Tandhälsa

Tandklinik med individanpassad tandblekning

På Birka Tandhälsa i Stockholm erbjuds du effektiv och säker tandblekning utförd av professionella tandläkare. Enligt information på hemsidan pekar Birka på vikten av att du först och främst undersöker tänderna innan blekningen utförs, eftersom det är viktigt att säkerställa så att du är frisk i munnen. Därefter bleks dina tänder med ett blekningsmedel och preparat som passar just dina förutsättningar. Mer information om denna tandblekning Stockholm hittar du på företagets hemsida.

  • Hemsida: www.birkatandhalsa.se
  • Adress: Rörstrandsgatan 10

Asendontal – modern tandvård i Stockholm

Allt inom estetisk tandvård

Asondental är en välkänd klinik i Stockholm inom området för estetisk tandvård, och vad gäller behandlingar av tandblekning råder inga undantag. Asondental utför tandblekning Stockholm enligt tidigare nämna Brilliant-Smile-metoden, men har också kompetens att utföra allt eventuellt förarbete som krävs för en säker och lyckad tandblekning. Själva behandlingen inleds med att bestämma vilken färg dina tänder har på en så kallad färgskala. Därefter inleds behandlingen, som sammanlagt brukar beräknas till ungefär 90 minuter, Dina tänder kan bli upp till 10 nyanser vitare med denna metod, och du får resultat direkt efter behandlingen!

  • Adress: Oxtorgsgatan 4, Stockholm
  • Hemsida: astondental.se

Vad finns det för olika metoder?

Marknaden för tandblekning är idag gigantiskt och det finns massor av olika metoder med vilka du kan bleka dina tänder snabbt, effektivt och till bra priser. Här på blekning tänderna ger vi både tips för hemmatandblekning och tandblekning hos tandläkare och kliniker med olika slags metoder för estetisk tandvård. Blekning med laser, gelé och uv-ljus tillhör några av de vanliga metoderna, men utöver det finns det flera även andra populära koncept och metoder.

  • Läs mer om tandläkare Stockholm.
  • Läs mer om tandblekning Göteborg.
  • Läs mer om tandläkare Göteborg.