Tandblekning Göteborg

Det finns idag gott om kliniker och tandläkare i Göteborg som kan hjälpa dig med din tandblekning. Här följer tips på 3 resurser att vända dig till för tandblekning i Göteborg med omnejd.

En viktig sak att ha i åtanke när du jämför olika klinker är att ta reda på vilka metoder de använder för att bleka tänderna, och inte bara stirra sig blind på priset per behandling. Det är inte priset i sig som är viktigt, utan vad du får för dina pengar, eller hur? Vårt tips är att du endast väljer aktörer som använder sig av etablerade och välkända metoder.

Elite Smile

Elite Smile på Södra vägen i Göteborg erbjuder tandblekning är yppersta klass, helt enligt sin egen unika metod. Många av kundreferenserna är kändisar med gnistrande leende, men det är för den sakens skull inte speciellt dyrt i jämförelse med kvalitén som levereras.

Grundpakatet kostar, enligt information på hemsidan, 4900 kr. Men i skrivande stund kör Elite Smile en kampanj, med tandblekning i Göteborg från 1900 kr. Själva behandlingen tar i snitt 75 minuter att genomföra. Blekningen kan ge upp till 7 nyanser vitare tänder.

Info

 • Adress: Södra Vägen 4 412 45, Göteborg (centralt, nära Avenyn!)
 • Hemsida: elitesmile.se
 • Facebook: facebook.com/tandblekning
 • Göteborgs Dentalklinik

  Här erbjuds du unik, professionell tandblekning i Göteborg av Göteborgs Dentalklinik. Kliniken är belägen i Vasastan, mitt i centrala Göteborg.

  Tandblekningsmetoden kallas Beyond Dental & health, och exakt vad den innebär kan du läsa mer om på Dentalklinikens hemsida. Priset ligger för närvarande på 3995 kr för den minsta behandlingen. Du finns även andra paket som inkluderar Touch-up inom 6 månader. Kan också nämnas att Göteborgs Dentalklinik även säljer Stay White Kit för hemmablekning.

 • Adress: Vasagatan 36, Göteborg
 • Hemsida: goteborgsdentalklinik.se
 • AlexisKliniken

  Blekning med Brilliant-Smile metoden

  Tandblekning i Göteborg på populära Alexiskliniken innebär att dina tänder blir vitare med hjälp av BrilliantSmile-metoden. Priset är från 3500 kr för en behandling. AlexisKliniken är belägen i centrala Göteborg, närmare bestämt på Drottninggatan 25. En blekningsbehandling med BrilliantSmile gör att tänderna blir i snitt 7 nyanser vitare.

  En vanlig referens i sammanhanget är att deltagarna i Idol och Topmodel bleker sina tänder med den här metoden. Själva behandlingen tar ungefär 60 minuter och påbörjas med en putsning av tänderna. Därefter appliceras gelen som i sin tur aktiveras med ett plasmaljus. Under behandlingen byts gelen ut tre gånger.

 • Adress: Drottninggatan 25
 • Hemsida: alexiskliniken.se
 • Ps! Kollat tänderna?

  Innan du utför din tandblekning hos en klinik brukar gängse rekommendation vara att undersöka tänderna först. Minst ett halvår innan du gör din behandling bör du ha kollat så att du inte har hål i tänderna eller andra problem.

  Läs mer om på vår startsida om olika alternativ för tandblekning