Simplesmile

Snabb, prisvärd tandblekning = vita tänder på 10 dagar!

Simplesmile har på kort tid blivit en av Sveriges mest uppskattade leverantörer av tandblekningsmedel som på ett kick gör dina tänder vitare och vackrare. Du garanteras markanta resultat inom tio dagar, och du kan komma igång och bleka tänderna redan imorgon för 295 kr inklusive frakt. Simplesmile erbjuder även flera andra intressanta produkter, som en riktigt effektiv tandblekningspenna, med vilken du kan bleka dina tänder när du sover. Börja behandlingen nu och lämna gula fläckar och fula, missfärgade tänder bakom dig. Leendet du drömmer om kan vara ditt om lite drygt en vecka. Beställ idag och börja med blekning av tänderna imorgon!

Omdöme och Recension av Simplesmile

Har du testat tandblekning med produkter från Simplesmile? Vi värdesätter dina åsikter och vill gärna berätta för andra vad du tycker! Du kan antingen skicka oss ett mejl med dina åsikter eller så röstar du genom att sätta betyg här nedanför. Du ger Simplesmile betyg på en skala från 1-10, där 10 är det högsta betyget och 1 det lägsta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (25 votes cast)

Lämna ett skriftligt omdöme

Du kan lämna en recension/omdöme av Simplesmiles tandblekningsprodukter här nedanför. Och du, glöm inte att argumentera för dina åsikter!

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt omdöme om tandblekning från Simplesmile

Simplesmile, 6.0 out of 10 based on 25 ratings