Easywhite


Easywhite Tandblekning – Över 100 000 nöjda kunder!

Easywhite är Sveriges mest sålda tandblekning och marknadsledande inom segmentet för produkter med inriktning på blekning av tänderna. Framgången beror på en unik mix av högkvalitativa produkter, små priser och snabb service. Och, givetvis, massor av nöjda kunder som gärna berättar hur de fått det där bländvita leendet.

Svaret stavas Easywhites hemmatandblekning, och det är precis samma ingredienser och metoder för tandblekning som tusentals tandläkare använder. Bara det är det blir väldigt mycket billigare när du gör det själv.

Nu kan du få ett helt komplett paket med Eayswhite tandblekning för bara 299 kr. Du kan även inhandla tanblekningsgelet separat (för påfyllning) eller de unika FlexiTray™ tandskenorna.

Omdöme och Recension av Easywhite

Har du provat att bleka tänderna med produkter från Easywhite? Vi och andra konsumenter värdesätter dina åsikter – hör gärna av dig eller ge produkterna ett omdöme här! Du kan antingen skicka oss ett mejl eller så röstar du genom att sätta betyg här nedanför. Du ger Easywhite betyg på en skala från 1-10, där 10 är det högsta betyget och 1 det lägsta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (14 votes cast)

Lämna ett skriftligt omdöme

Du kan lämna en recension/omdöme av Easywhites tandblekningsprodukter här nedanför. Och du, glöm inte att argumentera för dina åsikter!

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt omdöme om tandblekning från Eayswhite

Easywhite, 5.3 out of 10 based on 14 ratings