Dentaworks

Dentaworks Tandblekning – En av Sveriges mest sålda!

Dentaworks är en av Sveriges mest uppskattade och etablerade resurser för tandblekning i hemmet. Och det är inte så konstigt. Här kan du inhandla marknadens mest effektiva kit för tandblekning för bara några hundralappar, och få det levererat i brevlådan imorgon, eller inom högst ett par dagar.

Förutom traditonella tandblekningskit erbjuder Dentawork även flera andra högeffektiva produkter för blekning av tänderna. Bland annat har tandblekningspennan för 395 kr blivit en stor hit (med denna kan du bleka tänderna när du ligger och sover..!), men bästsäljaren är fortfarande det stora 90-dagars tandblekningskittet med 22% Karbamid Peroxid. Du kan även beställa tandblekningsgel och tandblekningsskenor separat.

Recensioner och omdömen

Har du provat tandblekning från Dentaworks? Om du har erfarenhet av att bleka tänder med någon av Dentaworks produkter är vi intresserade av din åsikt. Du kan antingen skicka oss ett mejl eller så röstar du genom att sätta betyg här nedanför. Att rösta är enkelt. Du ger Dentaworks betyg mellan 1-10, där 10 är det högsta betyget och 1 det lägsta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/10 (9 votes cast)

Lämna ett skriftligt omdöme

Du kan lämna en recension/omdöme av Dentaworks tandblekningsprodukter här nedanför. Och du, glöm inte att argumentera för dina åsikter!

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt omdöme om tandblekning från Dentaworks

Dentaworks, 3.4 out of 10 based on 9 ratings